fbpx

Tag: Латас

Форумот на жени на СДСМ изразува згрозеност и шокираност од интервјуто на новинарот Латас на јутјуб каналот на Лазаров, и згрозеност од реакцијата на јутуберот

Најостро го осудуваме однесувањето на новинарот Латас и јутуберот Лазаров кон жената во општеството. Јавното промовирање и поддржување на сексуалното ...

Page 3 of 3 1 2 3