fbpx

Tag: Лео Варадкар

(ВИДЕО) Средба Ковачевски – Варадкар: Северна Македонија треба побрзо да ги почувствува придобивките од членството во ЕУ

Пријателските односи меѓу двете држави, кои се без отворени прашања, како и заинтересираноста  за натамошно унапредување на односите и интензивирање ...