fbpx

Tag: Летонија Литванија заштита самит НАТО

фото: defensie.nl

Шпанија го преместува својот систем за противвоздушна одбрана НАСАМС од Летонија во Литванија како заштита на самитот на НАТО

Шпанската војска го преместува системот за воздушна одбрана стациониран во Летонија во соседна Литванија за да помогне во заштитата на ...