fbpx

Tag: Марко Колев

Чадиева: Скандалозно, пожарникари со сирени и противпожарни скали му носеле роденденска торта на градоначалникот на Велес

„На 13 април, на роденденот на градоначалникот Марко Колев, двајца пожарникари користејќи службено возило пристигнале во општината и користејќи скала ...