fbpx

Tag: Меѓународна економска олимпијада

Нарoдната банка го поддржа нашиот тим за учество на Меѓународната економска олимпијада што донесе бронзен медал  

Заради јакнење на финансиската писменост на населението од сите старосни категории и профили, Народната банка презема иницијативи и активности на ...