fbpx

Tag: Ментални терористи

Бранко Тричковски

Медиумските вагнеријанци

Пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Медиумската Група Вагнер нападнала некој министер. Ништо ново. Речено им е дека владата е нивниот Соледар. Исплакнати ...