Tag: Мила Јосифовска – Даниловска

Мила Јосифовска - Даниловска / Фото: Ванчо Џамбаски „Метаморфозис“

Јосифовска – Даниловска: Зад бавната дигитализација стои недостаток од стратегија; пет министри се сменија за пет години

"Зад бавната дигитализација на државните институции стојат повеќе фактори меѓу кои најистакнати се неусогласеноста на законската рамка, недостаток на ИКТ ...