Tag: Министерство за правда

Фото: О. Бошњаковски / ФРОНТЛАЈН

Министерство за правда: Предлог Закон за амнестија по скратена постапка, потполно ослободување за казна затвор до 6 месеци, нема амнестија за тешки кривични дела

Министерството за правда го подготви предлог Законот за амнестија, со кој се овозможува ослободување и намалување на затворски казни за ...

Page 1 of 2 1 2