fbpx

Tag: Миодраг Врчаковски

Од губење на Македонскиот идентитет стравуваат само неспособните, некреативните, неинвентивните…

Миодраг Врчаковски На овие од памтивек турбулентни Балкански простори продолжуваат секојдневните жестоки политички дебати за феноменот наречен “Губењето на Македонскиот ...