fbpx

Tag: мисија

Мисија на САД во ОБСЕ: Човечките жртви од руската агресија во Украина во фокусот на конференцијата во Варшава за човечка димензија организирана од Северна Македонија

Човечките жртви од руската агресија во Украина ќе бидат главниот фокус на Мисијата на САД во ОБСЕ на конференцијата во ...