fbpx

Tag: Мурис

Маричиќ – Мурис: Со посветена работа, свесно и совесно раководење, успехот за пристапување во ЕУ е неминовен, реален и достижен

Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ денеска одржа работна средба со амбасадорот на Кралството Белгија за Македонија, Фредерик Мурис на ...