Tag: општество

„Различностите, благодат или проклетство“ – конференција на Цивил за предизвиците и перспективите на мултикултурното општество

Конференцијата на Цивил „Различностите, благодат или проклетство“ за предизвиците и перспективите на мултикултурното општество ќе се одржи во хотел Сити Парк, на ...