fbpx

Tag: Орданоски

Орданоски: Силјановска нема да се занимава со безбедносната политика, со тоа ќе се бави Ковачки познат по мизогените напади кон Петровска

„Снимката со неизговарање на уставното име од страна на Силјановска Давкова ќе остане во историјата на Македонија. Нема да останат ...