fbpx

Tag: парламент

Ковачевски: СДСМ и сега има поголем број на жени пратеници, минимумот од 50 отсто сигурно ќе биде застапен на пратеничките листи

Во Социјалдемократскиот сојуз на Македонија веќе е завршена постапката на предлагање на кандидати за пратеници. Во моментов се водат разговори ...

Page 1 of 3 1 2 3