Tag: партнер

Ковачевски-Варадкар: Ирска е силен партнер и поддржувач на нашата евроинтеграција, неопходна проактивност за да се обезбедат европерспективите

Премиерот Димитар Ковачевски денеска одржа тет-а-тет средба со премиерот на Ирска, Лео Варадкар, во рамките на неговата официјална посета на ...