fbpx

Tag: пензионери

Маричиќ: Посветеноста кон пензионерите се манифестира преку новите владини мерки со што ќе се овозможи финансиска помош за нив

Посветеноста кон пензионерите се манифестира преку превземањето на нови мерки во Владата со што ќе се овозможи сериозна финансиска помош ...

Тренчевска за КТВ: Работиме на палета од социјални мерки кои директно ќе влијаат на квалитетот на живот на пензионерите

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска во нејзиното гостување на КТВ Кавадарци зборуваше за задачите на Работната група ...

Page 1 of 3 1 2 3