Tag: Рокгаку

Средба Грковска – Рокгаку: Проценката на ризиците од корупција и јакнењето на интегритетот се клучни во превенцијата на корупцијата

Во рамки на работната посета на Атина, Република Грција, заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, ...