Tag: Романија

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Романската и унгарската крајна десница со територијални претензии кон Украина и Молдавија, спроведување на неоимперијалистичкиот план на Путин

Се чини дека Русија сé повеќе ги зголемува напорите  во поттикнување на неоимперијалистичките и националистичките чувства во Европа со цел ...

Петровска во посета на македонските војници во Романија, високи оценки за нивниот придонес во Мултинационалните сили на НАТО

Министерката за одбрана Славјанка Петровска во рамките на официјалниот престој во Романија, во касарната Отопени ги посетила војниците од македонскиот ...

Page 1 of 3 1 2 3