Tag: руско мешање

Европскиот Парламент го повикува политичкото раководство во ЕУ и земјите-членки итно и енергично да се спротивстават на обидите за руско мешање

По неодамнешните откритија за обиди поддржани од Кремљ  за вмешување и поткопување на  се европските демократски процеси, европратениците во четвртокот ...