Tag: Сергеј Лавров

Фотомонтажа: Д. Мишев/ Цивил Медиа

Серјожа го виде НАТО

Пишува: ДРАГАН МИШЕВ Тоа што рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров доби одобрение, за прв пат по руската воена ...