Tag: Шведска

САД бара Унгарија веднаш да одобри влез на Шведска во НАТО: Будимпешта ризикува трајно да ги оштети односите со Вашингтон

Високи американски пратеници рекоа дека сакаат Унгарија веднаш да го одобри приемот на Шведска во НАТО, предупредувајќи во четвртокот, една ...

Page 1 of 8 1 2 8