Tag: сигнали

Бербок ги поздрави „охрабрувачките сигнали“ од републиканците од САД дека поддршката за Украина може да продолжи интензивно

Германската министерка за надворешни работи Аналена Бербок истакна денеска дека ги поздравува охрабрувачките сигнали од САД откако германската Влада го ...