Tag: системско решение

Бесими: Интензивно се дискутира за утврдување заедничко системско решение за раст на платите во јавната администрација

Системско решение заеднички усвоено и дефинирано со синдикатите е единствено одржливо решение кое ќе обезбеди раст на платите на вработените ...