Tag: судски совет

Гир за распуштањето на Судскиот совет: Правниот нихилизам е атрактивен, но не и најефикасен метод, ги имате препораките од Оценската мисија

Евроамбасадорот Дејвид Гир вели дека правниот нихилизам можеби е атрактивен, но не и најефикасен метод во однос на најавата на ...

Судски совет ја делегираше новоизбраната апелациона судијка Александра Ристеска во Кривичен до објава на пресудата за „Ласкарци“

Судскиот совет на денешната итна 474-та седница донесе одлука новоизбраната судијка во скопска Апелација, Александра Ристеска, времено да биде упатена ...

Page 1 of 7 1 2 7