Tag: Светската програма за храна

Светската програма за храна предупреди дека поради намалување на помошта драстично ќе се зголеми бројот на гладни во светот

Светската програма за храна (WFP) денеска предупреди дека намалувањето на финансирањето во хуманитарни цели, за што се одлучија владите на ...