Tag: светски лидери

„Вагнер“ се приближува до Москва, Бајден разговараше со лидерите на Германија, Франција и Британија за ситуацијата во Русија

Гувернерот на регионот Липецк попладнево потврди дека групата „Вагнер“ ја минува областа. Неодамна на социјалната мрежа Телеграм беше објавена видео-снимка ...