Tag: ТИРЗ

Јован Деспотовски. Фото: Дехран Муратов

Деспотовски: Само оваа година 450 милиони евра директните странски инвестиции во ТИРЗ, повеќе од двојно споредено со лани

Само оваа година 450 милиони евра изнесуваат Директните странски инвестиции (ДСИ), вели директорот на ТИРЗ Јован Деспотовски во интервјуто за ...

Page 4 of 4 1 3 4