fbpx

Tag: Љуботенски бачила

Министерството за одбрана започна постапка за изградба на спомениците на загинатите бранители во месноста Љуботенски бачила, Карпалак и Вејце

Министерството за одбрана (МО) ја започна постапката за изградба на спомениците на загинатите бранители во месноста Љуботенски бачила, на Карпалак ...