fbpx

Tag: Људмил Спасов

Спасов: Култот кон светите браќа бил обновен во регион без граници со многу народи, кои ќе можат заедно да живеат и во иднина во ЕУ

Професорот на Филолошкиот факултет, Људмил Спасов своето обраќање на одбележувањето на Денот на сесловенските просветители го започна со прашање „како ...