fbpx

Tag: воен документарен филм

Кристина Атовска

Интервју, Кристина Атовска, автор на воениот документарен филм снимен во Украина „Приспивни песни“: Волјата за живот е помоќна од која било артилерија

Разговараше и подготви: АНА ВАСИЛЕВСКА  „Документарните воени филмови ќе останат да сведочат дека луѓето не се само бројки“   Камерата низ ...