Tag: Закон за аудиовизуелни медиумски услуги

Заокружена првата фаза за измени на Законот за аудиовизуелни медиумски услуги, треба да се донесе до 31 мај

Законски решенија и дигитализација во јавната администрација и услугите за граѓаните најавува министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу. ...