Tag: Зоран Милошески

Милошески: Од кога она што се емитува на одвратната ТВ Алфа се вика „објективно и независно новинарство“?

Новинарот Зоран Милошески со коментар на реакциите од новинарските здруженија, за заштитата на медиумите од политичарите. „Убаво што новинарските здруженија ...