Tag: Зуди Џелили

Аналитичари: Јасно е дека Американците и дел од меѓународната заедница ѝ испраќаат порака на ВМРО-ДПМНЕ дека за нив постои „црвена линија“

Нема друг пат за Северна Македонија да оди напред кон Европската Унија (ЕУ) освен уставните измени - велат високи американски ...