Tag: акција

БОРБА против дезинформациите (2)

Императив во борбата против дезинформациите е стратегискиот пристап. Стратегиите мора да бидат сеопфатни, лесно приспособливи и да ја препознаваат супердинамичната ...

БОРБА против дезинформациите (1)

Во борбата против дезинформациите се вклучени владите, безбедносните служби, технолошките компании и граѓанското општество. https://youtu.be/lxqU6XSOqEo Со оглед на глобалната природа на дезинформациите, ...

Page 1 of 2 1 2