Tag: американска крајбрежна стража

Foto: OceanGate

Американската крајбрежна стража во потрага по подморницата Титан: Им остануваат уште околу 40 часа воздух

Американската крајбрежна стража предмалку одржа прес-конференција на која извести за текот на потрагата по исчезнатата подморница Титан. Капетанот Џејми Фредерик ...