Tag: Ана Василевска

Дискретен пресек на три децении независна кинематографија: Промоција на книга од Ана Василевска во Јавна соба

Книгата „Дискретниот шарм на македонскиот филм“ од Ана Василевска, која претставува своевиден пресек на состојбите во домашната кинематографија во периодот ...