Tag: Андреевски

Грција нeма да „толерира беззаконие и заплашување на граѓаните“, вели портпаролот на Владата за упадот на изложбата на Андреески

Грција нeма да „толерира беззаконие и заплашување на граѓаните“, изјави портпаролот на грчката Влада Акис Скерцос на денешниот редовен брифинг ...