fbpx

Tag: анти-ЕУ

Лажниот патриот!

Пишува: ДЕСТАН ЈОНУЗИ Христијан Мицкоски, преку својот лажен патриотизам се обидува да убеди илјадници наши сограѓани, соседи Македонци, но и ...