Tag: атина

Сидерис: Прекршувањето на Договорот од Преспа ќе создаде проблеми за европскиот пат на Северна Македонија наместо тензија меѓу Атина и Скопје

„Прекршувањето на секој меѓународен договор е кршење на меѓународното право, што природно создава проблеми и во билатералните односи и во ...

Page 1 of 3 1 2 3