Tag: Атланта

Грковска од Атланта: Да се обединиме и да ги урнеме стереотипите, жените имаат интегритет, професионалност и упорност во справувањето со корупцијата

Во рамките на Конференцијата на земјите потписнички на Конвенцијата на Обединетите Нации против корупцијата, што се одржува во Атланта, САД, ...