fbpx

Tag: АВМУ

СДСМ ги повика кадрите на ВМРО-ДПМНЕ да поднесат оставки од позициите во советите на АВМУ и Програмскиот совет на МРТВ

Од политичките изјави и прес конференции, во АКЦЕНТИ се издвојува прес конференцијата на Снежана Калеска-Ванчева, координаторка на Форум на Жени ...

Срамота!

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Изгледав дел од евтиното телевизиско шоу на квази новинарот Момироски на ТВ Алфа, објавено на нивниот Јутуб ...