Tag: Бен Гвир

Chaim Goldberg/Flash90

Израелската државна обвинителка го обвини министерот Бен Гвир за незаконско мешање во работата на полицијата

Израелската јавна обвинителка Гали Бахарав-Миара изјави пред Вишиот суд дека израелскиот министер за национална безбедност Итамар Бен Гвир незаконски се ...