fbpx

Tag: Берлински процес

Фото: Министерство за економија

Бектеши од Берлинскиот процес во Тирана: Северна Македонија е целосно посветена на зајакнување на регионалната соработка преку отстранување на сите бариери

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Тирана, Албанија учествуваше и се обрати на Форумот на министри за економија насловен ...

Ковачевски: Сите регионални иницијативи носат придобивки за граѓаните и бизнисот во Западен Балкан, секоја од нив е чекор напред кон ЕУ

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и претседателот на Владата на Република Албанија Еди Рама, денеска одржаа ...