Tag: бездомни животни

Здруженија за заштита на животните апелираат за нивно вклучување во работните групи за решавање на проблемот со бездомните животни

Четири здруженија за заштита на животните од различни градови во земјава преку соопштение реагираат поради, како што наведуваат, нивната исклученост ...