fbpx

Tag: Битиќи

Вицепремиерот Битиќи на Самитот за женско претприемништво: Затворањето на родовиот јаз е клучно за одржливиот раст и развој на економијата

Затворањето на родовиот јаз е клучно за одржливиот раст и развој на економијата, со неговото затворање ќе се искористи целосниот ...

Вицепремиерот Битиќи во „Лабараториум“: Иновативноста и креативноста се клучни за развој со додадена вредност

Вицепремиерот Фатмир Битиќи го посети „Лабараториум“, компанија од делот на креативната индустрија која во центарот на градот има простор наменет за ...

Битиќи на работен состанок со Делегацијата на германското стопанство: Усогласувањето со европската регулатива ќе создаде додадена вредност за економијата

Вицепремиерот Битиќи, денеска одржа работен состанок со претставници на Делегацијата на германското стопанство (АХК) во земјава, на кој се зборуваше ...

Битиќи: Преку „Зелениот финансиски инструмент” 46 милиони евра се ставаат на располагање на бизнисот и граѓаните за воведување на технологии од обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, се обрати на настанотот ...

Page 1 of 18 1 2 18