fbpx

Tag: Босна и Херцеговина

ИФИМЕС: Путиновци институционално ќе ја преземат контролата врз БиХ. Дали Јанез Јанша е дел од коалицискиот договор во БиХ?

Јавноста е запознаена со веќе објавените „нон-пејперс“, кои му се припишуваат на до неодамна словенечкиот премиер Јанез Јанша (СДС/ЕПП), кои ...