fbpx

Tag: „Бучен Козјак“

Ковачевски во „Бучен Козјак“: Владините антикризни мерки го ублажуваат ценовниот шок за граѓаните и креираат услови за напредок на компаниите

Антикризните мерки наменети за компаниите ќе придонесат да се стабилизираат цените во малопродажба, а со тоа се штита и граѓаните од ценовните ...