fbpx

Tag: Целакоска

Емилија Целакоска

Значки за црви

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА – Како работи Хајзенберговиот компензатор?  – го прашале новинарите Мајкл Окуда, научниот соработник и графички дизајнер за ...

Емилија Целакоска

Политика на нулта сума

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА Евроскептиците, дури и оние со формално политичко образование, со ликувачки потсмев во алудирањето за неправда, божем реторички прашуваат ...