fbpx

Tag: Центар

Се гради модерна градинка на најголема површина во државава досега, првата градинка во општина Центар по половина век

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со градоначалникот на општината Центар, Горан Герасимовски беше на локацијата ...