Tag: Чарли Ебдо

Руската пропаганда лажира насловна страница на францускиот сатиричен магазин Charlie Hebdo во обид да ја сокрие реакцијата на светот за вооружениот бунт во Русија

Кремљ се обидува да ја сокрие реакцијата на светот на обидот на Пригожин за вооружен бунт во Русија. Медиумите во ...